ORGELLES

Talent is er om ontwikkeld te worden. Motivatie, inzet en enthousiasme geven daarbij de doorslag. Peter Eilander geeft kerkorgelles aan gevorderden en aan (veelbelovende) beginners.

De methodes liggen niet bij voorbaat vast. Ook hier verraadt zich de persoonlijke insteek van Peter Eilander. Het accent ligt in zijn praktijk namelijk op de techniek van het orgelspelen, het begeleiden van de gemeentezang en/of de interpretatie van romantische muziek en speelmanieren. Voor iedereen die zich muzikaal verder wil ontwikkelen, blijkt Peter Eilander een boeiende, veelzijdige leermeester. Je krijgt in principe les op het het Steendam-orgel. Andere locaties zijn in overleg bespreekbaar.

Je kennismaking start met een geheel vrijblijvende sessie. Daar bespreek je wat jou mogelijkheden zijn en wat je voor ogen hebt. Als het ‘klikt’, kunnen de afspraken over lestijden en -duur snel gemaakt worden. Heb je interesse? Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak voor een proefles. Tot ziens!